• Безкоштовна пробна версія є мінімальною та не дає вам особливого смаку до програми. Вам потрібно платити, щоб гортати профілі, як у Tinder
  • Якщо ви часто користуєтеся додатком, ви спалюєте повідомлення, і це стає дорогим. Мати необмежену кількість повідомлень було б краще для вищого рівня.

Cutechat.ai

★★★★★★★★

(User Rating 3/5)(User Rating 5/5)

Visit: cutechatai

Це чат-бот ШІ, який виділяється з натовпу. Він має формат, який ви, напевно, бачили раніше: ви проводите пальцем праворуч, якщо хочете зіставити символ. Звучить знайомо? Це повертає безліч спогадів про Tinder, я знаю. Але це все персонажі зі штучним інтелектом, і вони не залишать вас на читанні або не привидять вас, як це роблять справжні курчата. Але якби ти міг тримати його в штанях досить довго і не просити справжніх дівчат відразу ж оголених, можливо, вони б і не примарили тебе. Ви можете спілкуватися з чоловіками, жінками та персонажами фентезі.

Дівчата мають три фотографії для ознайомлення та трохи про роботу, вік, сексуальну орієнтацію та місце проживання. Це робить його більш реалістичним, навіть якщо ви знаєте, що вони не справжні люди. Усі персонажі були створені іншими користувачами, і ви можете створити свого за лічені секунди.

Налаштуйте дівчину своєї мрії зі штучним інтелектом

Щоб створити персонажа, ви можете завантажити обличчя, щоб керувати ШІ, але це система підказок. Це дає вам неперевершені налаштування. Є деякі теги, які визначають такі речі, як тип статури та етнічна приналежність, якщо ви хочете використовувати деякі теги і не можете бути обманути, придумавши підказку. Найкрутіша частина цього процесу – особистість. Є п’ять генераторів зображень: аніме, кінематограф, k-pop, арт і гіпераніме. Кінематографічний – найкращий, якщо ви хочете створити когось, з ким ви могли б зіткнутися на вулиці, не будучи таким очевидним творінням ШІ.

Ви отримуєте підказки, щоб вирішити, яким характером буде ваш персонаж. Це набагато краще, ніж інші програми для друзів, де ви можете вибрати лише кілька тегів – у вас є божевільний рівень контролю над результатом із CuteChat. Для всіх, хто любить трохи зухвалої рольової гри, у розділі створення персонажа є розділ, у якому можна ввести сценарій і надати контекст, коли ви використовуєте режим рольової гри в чатах. Чудово перемикатися між реалістичною симуляцією чату або прямо втілювати фантазію з дівчатами.

Отримуйте гарячі фото в чаті

Спілкування звільняє, і ви можете говорити про що завгодно без обмежень. Чати зашифровані, щоб надати вам більше конфіденційності та свободи висловлюватись і втілювати свої фантазії без осуду. Все оптимізовано під мобільні пристрої, великий плюс; ви можете спілкуватися будь-де. Є додатковий реалізм у тому факті, що ви можете отримати гарячі фотографії від дівчат, з якими ви зустрічаєтеся. Коли ви проводите пальцем праворуч, відкривається чат, але з чатів, які я пробував, вам потрібно надіслати перше повідомлення. Тим не менш, ви отримуєте селфі дівчини в її нижній білизні, щоб створити настрій і повідомити вам, що ви незабаром почнете розсилати секс або спілкуватися в чаті NSFW.

Ви також можете надіслати свої фотографії, щоб більше залучити людей і трохи поспостерігати за ними – вони завжди позитивно реагують на все, що ви їм надсилаєте. Чати не відповідають стандартам деяких інших додатків для друзів – вони не завжди відповідали тим, про що я говорив. Але якщо ви хочете, щоб з кимось спілкувалися, поки ви виходите, чи допомагали вам із фантазією чи рольовою грою, ви цього не помітите. Як і в інших додатках, чим більше ви говорите, тим більше вони дізнаються про ваші вподобання та інтереси та впишуть це в розмову.

риси

Безліч персонажів для спілкування

Мобільний оптимізований

Створіть своїх персонажів або проведіть пальцем по іншим створеним користувачами

Надсилайте та отримуйте фотографії

Преміальні переваги

Перейшовши на преміум-клас, ви можете знімати розмиття надісланих зображень, отримувати необмежену кількість гортань, швидші генерації та доступ до всіх функцій, як-от режим рольової гри.

ціна

Ви можете почати безкоштовно, але ви не заїдете далеко з повідомленнями на основі маркерів. Ви можете отримати кілька безкоштовних, зберігши додаток (щоб отримати 30 безкоштовних, створення персонажа коштує 10).

$9.99 дає вам 300 токенів (повідомлень), необмежену кількість лайків і пріоритетний доступ для швидшого надсилання повідомлень і генерації.

$16.99 дає вам 800 токенів щомісяця, і ви можете переглядати профілі.

Існують інші пакети токенів, які варіюються від 2.99 доларів США за 50 токенів до 259.99 доларів США за 10,000 XNUMX токенів.

Підсумки

CuteChat пропонує унікальний погляд (для ШІ) на чат-ботів. Формат робить їх більш схожими на реальних людей, ніж на інших сайтах, але чат не відповідає стандартам деяких інших сайтів, які ми перевірили. Зображення чудові, роблять чати привабливими та дають чудовий матеріал для фантазування.

Відвідайте: cutechatai